5 enkla inredningstips som får ditt hem att se lite lyxigare ut

Du behöver inte köpa designer lampor och dyra mattor för att ditt hem ska kännas lyxigt. Vi har tagit fram några enkla inredningsknep som får ditt hem att se lite lyxigare ut.

1. Lägg till lite metaller

Det är superenkelt att höja den lyxiga känslan hemma genom att införa lite mindre metalldetaljer. Det kan vara allt från ljusstakar och lampor till speglar. Du kan även till exempel pigga upp en gammal byrå genom att montera fast några metallknoppar och vips så har du en ny, lite lyxigare möbel.

spegel-metall
Lyxa till det med metalldetaljer

Köpt nya möbler som behöver monteras?

Möbelmontering från 300 kr


2. Investera i unika lampor

Lampor fungerar inte bara som en ljuskälla men även som en viktig dekorativ detalj. Häng upp en fin lampa i taket och sprid stora och lyxigt utformade bords- och golvlampor runt om i rummen. Du kan variera mellan olika stilar och färger.

3. Ta in det gröna

Mycket grönska är något som är trendigt just nu – allt från krukväxter till träd. Men att helt enkelt ställa en fin vas med färska blommor på soffbordet kan på ett enkelt sätt skapa en lyxig atmosfär.

plants-in-vase
Skapa mysig atmosfär med väster i vaser

4. Ha dina gardiner på skena

Genom att montera skenor i taket och hänga dina gardiner från taket enda ned till golvet, kan du skapa en illusion av att ha högt i tak. Välj tjockare mörkläggningsgardiner eller matcha två olika, tunnare gardiner, då det ger ett mäktigt och dramatiskt intryck.

5. Lager på lager 

Ett superenkelt inredningsknep för att få rummet att se stylat ut är ett ordnat lager av färger, textiler och material. Du kan göra det med kuddar, mattor eller filtar och det funkar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet.

Du kan hitta fler inredningstips och inspirationsbilder på vår Instagram.

insta-inspo

appstore-button  google-play-sv
Källor: houzz.se, skönahem.com, ellendecoration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s