Möt vår Runner Joakim!

”Man kan välja själv när man vill jobba.”, Joakim S, Runner

Joakim är Runner och använder TaskRunner för att tjäna pengar när han har tid över och ser det som ett roligt och enkelt extraknäck då han kan välja själv när han vill jobba.  Han förstår att personer inte alltid vill lägga ner tid på tråkiga vardagssysslor som städning och där kommer TaskRunner in som ett riktigt bra verktyg! Joakim brukar ibland stå standby för att snabbt kunna ta uppdrag som dyker upp i närheten. På så sätt får de som lägger ut uppdragen snabb och smidig hjälp från våra Runners. Du kan få hjälp med allt från att sätta upp en TV och montera möbler till snabb hantverkshjälp. Testa själv!

Vad behöver du hjälp med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s